Senaste inläggen

Av Birgitta Äsplöf - 30 augusti 2013 15:43

Nu har Elin fått sina valpar. Det blev 2 en hane vit och brun och 1 tik brun. Det var en valp till men det var död. Antagligen var det den som stoppade upp valpningen. På måndag morgon var Elin inte som hon brukar vara när hon ska valpa och mycket riktigt efter ett par timmar kom det gröna flytningar. Ringde direkt till veterinären och fick komma med en gång. Hon hade inga krystvärkar . När vi kom fram gjordes en röntgen på henne och veterinären såg 3 valpar . Det blev snitt och de 2 som levde var jättepigga.De vägdehanen 355 gr och tiken 310 gr. I dag väger de 510 (hane )och 490 (tik) så de ökar bra ser ut som små limpor. Bilderna är tagna i dag.
Valparna 4 dygn

  Valparna 4 dygn  

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 8 augusti 2013 16:26

Ja då kan man konstatera att Elin är dräktig!!!!!!!!!!!!!!!! rund om magen och jättehungrig är hon. Det ska bli roligt med valpar igen då jag inte haft någon kull i år. Mina collietikar gick tomma i våras , så där blev inget heller. Men nu ser vi fram till 25-28 augusti då är det dax för Elin att valpa. Nedan bilder från förra kullen.   


 

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 18 juli 2013 19:04

         Lite bilder på Ässtorps Caneli en dotter till Elin och syster med Ä. Carona som bor här på Ässtorps kennel. En go snäll pigg liten tjej som är bästa kompis med min gamla PON-tik Ebba. Ska börja ställa ut henne nu i höst. 


Caneli 5,5 månader 

 


Caneli 5,5 månader 

 


Caneli 8 månader

    

Caneli 8 månader

Av Birgitta Äsplöf - 1 juli 2013 09:49

Elin är parad med SE VCH Riding's Lecca-Lecca HD A ögon ua . Valpningen är beräknad till 26/8-13. Elins dotter Ässtorps Carona ställdes ut på Södra Älvsborgs Kennelklubb Ryda i Borås den 30/6-13 .BIR-valp med mycket lovande kritik. Ä. Carona samägs med Öxatorpets kennel. Bilder från utställningen nedan.


 

Ässtorps Carona & Ros-Mari Gustavsson

 


Kritiken    

Av Birgitta Äsplöf - 18 maj 2013 12:06

   I går badade jag och Elin i havet för första gången i år. Jag fick bada med shorts och blus då jag inte hade några badkläder med mig. Tror inte jag badat så tidigt som 17 maj någon gång förut. I dag tog vi en runda till stranden igen och badade.   

 


Av Birgitta Äsplöf - 10 februari 2013 11:55

I fredags var Ros-Mari och Bengt här med Ässtorps Carona för att klippa henne. En pigg nyfiken söt valp   

Carona samägs med Ros-Mari och Bengt. Har även fått en hälsning från Husqvarna att lilla Ässtorps Caneli "Tilda" har anpassat sig bra. Hon var den som flyttade sist. Och så en hälsning från Göteborg att Ässtorps Colle Umberto "Ludde mår bra och är en liten kelgris, samt från Ässtorps Camerano "Walter" . Fick även en bild på honom men glömde att ladda in den i datorn så den kommer senare.


 

Ässtorps Carona

 

Ässtorps Caneli "Tilde"

Av Birgitta Äsplöf - 21 januari 2013 10:56

Alla valpar har flyttat. Sist var lilla Ässtorps Caneli  "Tilda" . Hon bor nu hos familjen Olsson i Huskvarna. Lite tomt blev det när hon åkte , hon hade varit ensam valp några dagar. Har hört av alla och det fungerar bra . Har även fått några bilder.


 

Familjen Olsson med Ä. Caneli "Tilda"

 

Ässtorps Caneli  "Tilda"

 

Ässtorps Camerano " Walter" i sitt nya hem

 

Ässtorps Candela i sitt nya hem.

Av Birgitta Äsplöf - 14 januari 2013 13:59

I helgen flyttade tre valpar till. Det var Ässtorps Colle Umberto med ägare fam Gunnarsson Göteborg , Ässtorps Candela ägare Sara Johansson med familj , samt lilla Carona som Rosmari och Bengt Gustavsson är foder värd till. Jag önskar alla lycka till med sin valp och hoppas att ni hör av er och berättar hur det går.


 

Ässtorps Colle Umberto

 

Ässtorps Colle Umberto med familjen Gunnarsson.

 


Ässtorps Carona

 

Ässtorps Carona med Rosmari och Bengt Gustavsson.


Ässtorps Candela.

   

Ässtorps Candela.

 

Ässtorps Candela med familjen Johansson.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se