Senaste inläggen

Av Birgitta Äsplöf - 4 december 2014 11:52


Ett litet filmklipp när valparna äter.

 

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 4 december 2014 11:21

I fredags 28 okt föddes Caronas valpar. Allt gick bra förutom att den sista valpar tog lite tid att få ut. Carona var lugn och skötter om sina valpar utmärkt. 7 st blev det 3 hanar och fyra tikar .  det var en brun hane två vit och orange  två bruna tikar och en orange en vit och orange. Det är lugnt i lådan de bara äter och sover. Pappa till valparna är Riding.s Champione en mertiterad trevlig hane Carona är duktig på spår har godkänt anlagsprov för viltspår. Båda är sociala trevliga lagotto. Har i dag tagit lite bilder på dem och deras mamma.


   


hane 

 


Tik


 

Tik

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 25 februari 2014 11:11

Jag tror Lena är dräktig. Hon har blivit lite rund om magen så jag hoppas på valpar omkring den 18 mars. En lite större bild på pappa Emil har jag fått.


   

Emil

      

Lena   

Av Birgitta Äsplöf - 12 februari 2014 11:53

Valpar planeras omkring den 20 mars efter Emilio och Riding's Lena. Tycker att Lena redan börjar bli lite rund om magen så förhoppningsvis har vi små lagottovalpar om 5 veckor.

 

Riding's Lena

   

Emilio


  

Av Birgitta Äsplöf - 4 november 2013 10:48

Nu har Ässtorps Diano Arentino (Valle) flyttat till sitt nya hem. Ägare är familjen Dalengård Höviksnäs. Har fått rapport att allt fungerar som det ska. Bilder på Valle i hans nya hem nedan. Sist flyttade Ässtorps Deiva Marina (Siri) hon bor ny i Värnamo hos sina nya ägare Caronne Underbeck och Johan Amnebrink. Jag önskar familerna lycka till med valparna och ser fram mot lite bilder och rapporter framöver :-)


 

Familjen Dalengård med Valle

Valle 

 

Valle har lagt till med en ny stil när han äter :-)

 

Johan och Caronne med Iris

Av Birgitta Äsplöf - 2 oktober 2013 13:43

 Valparna har varit ute första gången. Det är så fint och varmt ute , valparna tyckte det var spännande att springa omkring och utforska den stora världen .


               

Av Birgitta Äsplöf - 21 september 2013 17:19

Det har hänt lite sen sist . Valparna öppnade ögonen förra veckan så nu händer det lite mer i lådan. Men de är ganska lugna av sig , det är mest mat från mamma Elin och lite lek sen sova igen.De enda gångerna de ger lite skrik från sig är när mamma kommer och pysslar om dem. Har lite bilder från tre - till nästan 4 veckors ålder.


 

Mätt och belåten !!!!! 2,5 veckorEn till som har ätit en hel del :-)  2,5 veckor3,5 veckor  

  nästan 4 veckor

Av Birgitta Äsplöf - 7 september 2013 13:33

Valparna är nu 12 dygn och de växer och växer . De har nu drygt tredubblat sin födelsevikt. Det är väldigt tyst i lådan så  Elin sköter dem perfekt. Det blir lite rörligare när de öppnar ögon och det gör de i början av veckan. Då blir det lite roligare bilder.           


   


Tik till vänster (12 dygn)

 

Hane (12 dygn)                                             
                           

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se