Senaste inläggen

Av Birgitta Äsplöf - 10 maj 2015 09:40

Har varit i kontakt med några som köpte valp ur sista kullen. Allt verkar gå bra , de är rumsrena sociala pigga äter bra busar, ja det är som det ska när man har en valp i huset. Har fått bilder på en del . Här nedan ser ni några av dem.


 

Kajsa ägare Kate Hogander Ljungskile


 

Kajsa


 

Kajsa


 

Isa ägare Anette med familj  Ljungskile


Rico ägare fam Stenqvist Mölndal

  

 


Rico och Cooper Ägare till Cooper är Familjen Jessica Fundin Möndal
 

Rico med lillmatte  

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 18 april 2015 07:32

Har fått lite bilder och rapporter från Ricos (Ässtorps Enrico ) och Copper (Ässtorps Ermanno) ägare. Allt fungerar bra med dem. De bor grannar!!!! så de får träffas ganska ofta. Trevligt   . Ägare till Rico (brun) är familjen Stenkvistoch till Cooper Jessica med familj. 


Rico med sin lillmatte . Tycker det är en så fin bild . De har verkligen funnit varandra. När de var och hämtade Rico så var hon lite rädd för honom men det ser man inte nu.
   

Cooper med lillmatteRico med lillmatte (den äldre flickan i familjen) 


 

Cooper med lillhusse


Rico med lillmatte 


Cooper med lillhusse 


 

Cooper  

ANNONS
Av Birgitta Äsplöf - 17 februari 2015 09:21

Förra veckan var vi i Mossby (skåne) och  valparna fick följa med. Det var skönt att slippa all snö ett tag. Valparna kunde vara i trädgården och springa vilket de tyckte om. Ett litet videoklipp på dem samt några bilder lite dålig skärpa samt var de lite smutsiga efter att de nosat runt överallt. 

     
 

Av Birgitta Äsplöf - 7 februari 2015 11:52

I dag har jag filmat valparna när de leker med Lina ute. Några valpar har flyttat jag önskar dem lycka till i sina nya hem. Det finns några valpar till salu. På filmen och bilden är de 10 veckor. 


   

Av Birgitta Äsplöf - 12 januari 2015 11:51

Nya bilder på valparna tagna i dag. Tyvärr blir det bara huvudbilder då det inte blev några bilder som gick att använda när de sprang omkring. Ska filma dem i veckan.


                 

Av Birgitta Äsplöf - 10 januari 2015 11:18

I veckan var Caronas matte och husse Ros-mari och Bengt samt Rebecca här och hälsade på. De tog lite bilder på valparna som jag fick skickat till mig . På bilderna är de ca 5 veckor. Jag kommer att uppdatera med nytagna bilder nu i helgen på alla valparna .


   

Tikar

 

Tik


   

Hanar


 

Hane

Av Birgitta Äsplöf - 27 december 2014 15:00

Nu är det full fart på valparna. De hoppar över lådkanten hur lätt som helst så ibland möter jag en liten valp i rummet. De äter 4 ggr om dagen på några sekunder är allt uppätit.Carona är inte hos dem hela tiden längre , hon ligger i soffan i rummet ibland och går då in och kollar fort det låter ifrån dem. Det är inte lätt att ta några bilder då de inte är stilla många sekunder men några blev det.


    
    

   

Av Birgitta Äsplöf - 16 december 2014 14:19

Valparna öppnade ögonen för några dagar sen. Avmaskade har de och mamma Carona blivit. De har även fått smaka på nötfärs vilket var mycket populärt. De smaskade och åt , ville ha mer :-) men de får ta det lite försiktigt i börjar så de inte får ont i magen. Carona har börjat att lämna dem korta stunder nu . Har tagit nya bilder på dem i dag inte det lättaste men några blev det.


 

hane 


 

tik

 

hanar

 

hane 


 

den orange tiken


 

tik

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se